La situación:
De vakantiewoning is gelegen in zuid-oost Spanje, aan de zonnige Costa Blanca, in de rustige omgeving van de gezellige urbanisatie "Benimar" tussen de Spaanse dorpjes Rojales en Benijófar,
op ca 10 min. rijden van de mooie zandstranden van de kustplaats Guardamar del Segura
en ca 35 km ten zuiden van het vliegveld van Alicante.

Er zijn in Rojales diverse winkels waaronder 3 supermarkten (1 km) , evenals in Guardamar en bv. Torrevieja (10 km). Ook aan de rand van de urbanisatie zijn enkele winkeltjes en een supermarkt.
Op korte afstand van het vakantie-appartemenrt, in Benijófar zitten enkele bakkertjes.
Op loopafstand aan de rand van de urbanisatie en in Rojales, Benijófar en de andere spaanse plaatsen, zijn diverse barretjes, terrassen en restaurants.

In de omgeving zijn mogelijkheden voor duiken, snorkelen, vissen, paardrijden, karten, tennis, golf (Rojales) en er is een waterparadijs met glijbanen.  In de dorpen rondom zijn overal weekmarkten.

Guardamar heeft mooie brede langzaam naar zee aflopende zandstranden, een naturistenstrand,
een jachthaven, een pijnbomenbos achter de duinen, winkels, restaurants, en 's-zomers elke avond een braderie naast het park Reina Sophia, etc.
Door het ontbreken van industrie is het zeewater van zeer goede kwaliteit.

Het vlakbij gelegen meer toeristische Torrevieja heeft o.a. een gezellige boulevard met winkeltjes, terrasjes, eetgelegenheden, 'n lunapark., een mooi winkelcentrum en veel supermarkten.

Ook zijn er natuurparken en interessante steden zoals,
Elche, Orihuela, Murcia en Cartagena.

Het achterland van de Costa Blanca is ook erg mooi.

Kortom eenieder vindt wel iets van zijn / haar gading.

<< klik punt voor Details